Tornaveu
Viatge a la sàtira algueresa amb Claudio Gabriel Sanna

Aquest és el treball que el cantautor alguerès oferirà a l’auditori Barradas de l’Hospitalet aquest diumenge 3 d’abril a les 19 h en el marc del Tradicionàrius i el Barnasants. De fet, el concert s’havia de celebrar ara fa just un any, però va ser cancel·lat a causa de les restriccions per la Covid-19.

Un disc que és la fusió del treball d’artistes algueresos i catalans: Claudio Gabriel Sanna: veu, guitarra i mandola I Meritxell Gené: veu i guitarra I Marc Serrats: veu i guitarra I Salvatore Maltana: contrabaix I Dario Pinna: violí I Josep Maria Cols: piano i acordió I Paolo Zuddas: percussions. En definitiva, cançons que encara es poden escoltar a les cases alguereses durant les celebracions familiars i d’amics.

De fet, les cançons d’aquest repertori es poden agrupar per tipus en bàlzigues (paraules de joc i de broma), xistos (malnoms atribuïts a una persona destinada a ressaltar un defecte) i ciocculas (cançons de gresca). Tots eren irreverents i tenien com a tema principal algun personatge local conegut.

El disc està disponible a totes les plataformes digitals i es pot comprar a les llibreries i botigues de discos de l’Alguer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa