Tornaveu
'Veus de la Mediterrània', un recorregut social i musical a Torroella de Montgrí

L’exposició Veus de la Mediterrània es reestrena al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, i es podrà veure des del proper 24 d’octubre fins al 7 de març de l’any vinent.

Cinc anys després d’inaugurar el projecte expositiu Veus de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí arriba la segona part, amb més interactius, nou disseny i amb un contingut que ens farà viatjar per tota la Mediterrània. En tot aquest temps, l’exposició ha anat afegint nous materials, fent una aposta clara pels documents interactius i els enregistraments en vídeo de països que comparteixen vinculació geogràfica amb el mediterrani. El visitant descobrirà els llaços, per mitjà de la paraula, de la veu, i de les cançons que ens uneixen.

Les gravacions que el visitant pot gaudir recorren Marsella, Còrsega, Sicília, Croàcia, Creta, Turquia, Israel, Síria, Egipte, Algèria, Catalunya o Andalusia i totes elles reprodueixen situacions quotidianes i veu.

La inauguració del pròxim dissabte 24 d’octubre al Museu de la Mediterrània ( comptarà amb una petita actuació de la cantant Neus Mar acompanyada per Emilio Sanchez (guitarra) i Florenci Trullàs (violí) que ens oferirà un tast musical de l’actuació que realitzarà el proper 8 de novembre a l’Espai Ter. L’exposició serà visitable fins al 7 de març de 2016, a l’espai Baix Ter del Museu de la Mediterrània.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa