Tornaveu
Una oportunitat per créixer musicalment

S’ha convocat el 1er Concurs Internacional d’interpretació musical Josep Mut (www.concursjosepmut.cat). Del 6 de juny al 19 d’octubre està oberta la inscripció i del 4 al 8 de novembre de 2014 es realitzaran les audicions per a escollir els millors concursants, que faran les seves interpretacions al Reial Cercle Artístic de Barcelona o a d’altres espais de la ciutat.

Aquest certamen neix amb la voluntat inequívoca de servir com a impuls als intèrprets de totes les disciplines musicals per presentar-se amb solvència davant el públic, ajudant-los a vèncer la barrera psicològica que representa aquest acte tan especial per a tota aquella persona que es vulgui dedicar professionalment al món de la música. També vol ser com una borsa o registre internacional de bons i contrastats professionals.

Es convida a assistir a la convocatòria de cada disciplina musical els directors d’orquestra i de banda professionals, professors de conservatori, promotors de concerts, gerents, mànagers… per tal que puguin valorar els concursants i fer-los una oferta promocional. Aquest concurs compta amb la col·laboració de diferents entitats associatives i culturals que donen suport a la iniciativa.

El Concurs Internacional d’Interpretació Musical el promociona l’Associació Artística Mestre Josep Mut i Benavent, prestigiós músic que va ser director de la Banda Municipal de Barcelona. Ha dirigit agrupacions musicals professionals i universitàries a Cuba, Estats Units, Polònia, França… i també les millors agrupacions musicals espanyoles. Ha format part com a jurat dels certàmens, Nacionals i Internacionals, de València, Múrcia, Altea… És membre també de la Reial Acadèmia de les Belles Arts de València, que el nomenà Acadèmic Corresponent i músic insigne, i ha estat premiat amb medalles d’or i primers premis de composició.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: David a juliol 18, 2014 | 12:05
    David juliol 18, 2014 | 12:05
    Me n'alegro molt de retrobar el Mestre Mut. Li havia perdut la pista des que el van acomiadar (vergonyosament) de la banda municipal de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa