Tornaveu
Un País Lliure, un País Millor, un espai per reflexionar i proposar plegats el nostre futur

No es tracta d’un mitjà de comunicació “convencional”. Al darrera d’aquest diari digital no hi ha cap grup de comunicació, ni gran ni petit, o una empresa que cerqui rendibilitat econòmica. Lliureimillor.cat és una eina que està promoguda per tres entitats veteranes del teixit associatiu català i de la defensa del dret d’autodeterminació dels catalans. Es tracta de Gent de la Terra, l’Ens de l’Associacionisme Català i el Ciemen. Les tres entitats, juntament amb l’empresa de comunicació Nautilus, han decidit engegar aquest projecte per aportar als lectors elements que els permetin tenir un criteri propi sobre quin ha de ser el futur del país. Per aquest motiu es publicaran articles i promouran debats adreçats a dibuixar el futur del nou país. Al llarg dels articles es reflexionarà l’encaix de la cultura, l’economia, la justícia, la política… i les persones en aquest futur nou Estat: quin paper jugaran, quin serà el grau de compromís amb el país i amb els conciutadans.

Aquesta manera de pensar defineix el grup promotor de la iniciativa. Ells mateixos matisen: “No representem cap tendència política, som, si de cas, idealistes que treballen per la construcció d’un futur i d’un país millor, on hi hagi justícia social i, sobretot, llibertat. Conductors d’un autobus al qual us convidem a pujar”.

L’acte de presentació tingué lloc a la seu del CIEMEN de Barcelona i comptà amb la presència d’una cinquantena de persones.

Podeu trobar el diari clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa