Tornaveu
Tornaveu millora l’accés a la seva hemeroteca

S’han incorporat dues noves opcions per facilitar al lector la consulta ràpida i fàcil d’articles anteriors. D’una banda, la secció Hemeroteca recupera, ordenats per data, tots els butlletins electrònics enviats, i de l’altra, s’incorpora un nou menú amb la possibilitat de consultar els articles de tots els autors que han publicat a Tornaveu.

Tornaveu continua millorant la seva pàgina web. Aquestes novetats s’afegeixen al canvi dut a terme a principis de gener del 2015, segons el qual la revista digital ha passat a actualitzar contingut diàriament. A la capçalera els lectors hi trobaran la secció Hemeroteca, on apareixen ordenats per data tots els butlletins electrònics setmanals enviats.

L’accés al butlletí és una forma ràpida de llegir totes les notícies publicades cada setmana, ja que cada butlletí que s’envia a finals de setmana incorpora totes les notícies publicades fins al moment de la tramesa. D’altra banda, aquesta millora no modifica la possibilitat que els lectors tinguin accés a totes les notícies publicades navegant per les seccions. Això no obstant, l’ús de la secció hemeroteca és una manera ràpida i visual de llegir-se les últimes notícies penjades.

A més, a l’apartat dedicat als crèdits de Tornaveu, s’ha afegit un menú on hi ha els noms de tots els autors que hi ha publicat. Tornaveu, la veu de l’associacionisme i la cultura, fa més de cinc anys que es publica en línia, de manera que amb aquesta opció el lector podrà recuperar fàcilment els articles signats per un autor en concret. Cal destacar que L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, gestiona el fons editorial de revista Via fora!!, revista de cultura popular editada per l’Associació Enllaç, que es va publicar entre els anys 1984 i 2001, de manera que gràcies a aquest menú es poden recuperar articles d’escriptors com Avel·lí Artís-Gener ‘Tísner’ que Tornaveu ha recuperat per mantenir viu el llegat de Via fora!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa