Tornaveu
Tornaveu ja disposa de la seva aplicació per a mòbil

En les darreres edicions, Tornaveu ha presentat noves plataformes de comunicació per augmentar la seva difusió i promoure la presència del teixit associatiu i de la cultura popular arreu de Catalunya a través de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

Aquesta voràgine tecnològica no s’ha aturat als ordinadors, sinó que també ha arribat als dispositius mòbils, on la competència entre les principals companyies internacionals fa que les modes tinguin una durada fugaç i esdevingui impossible predir quines seran les tendències d’un futur proper.

Avui dia un dispositiu intel·ligent ofereix les mateixes prestacions que un ordinador, fins al punt que en els darrers anys s’ha produït un increment progressiu del seu ús, superant en xifra de venda a les computadores. Els gurus prediuen que en un futur no gaire llunyà aquests dispositius estaran plenament integrats a la societat i hauran desplaçat totalment els ordinadors.

Davant d’aquesta realitat, moltes empreses ja han adaptat els seus productes o serveis a les plataformes mòbils. Els principals mitjans de comunicació del país no s’han quedat enrere. Tornaveu, la revista digital de l’associacionisme i la cultura popular, no vol ser una excepció dins d’aquest panorama.

Per això, i des de finals del mes de febrer, la revista ja disposa de l’aplicació gratuïta Tornaveu per a iPhone, iPad i Android. Es tracta d’una app molt visual, per tal d’afavorir la lectura, que ofereix els articles de cada edició, així com un històric per tipus de contingut, per autor i un cercador. L’aplicació, impulsada per l’ENS de Comunicació i el Projecte Heptàgon i desenvolupada per l’Avellana Digital, és gratuïta i es pot descarregar des de les botigues virtuals corresponents (Apple Store i Android Market)

Des de Tornaveu, us convidem a descarregar-vos-la i recomanar-la. Podeu fer-nos arribar les vostres opinions, crítiques constructives i propostes de millora. Totes elles seran tingudes en compte per a les posteriors versions. Entre tots fem associacionisme!

Descarregar l’aplicació per IPhone i iPad
Descarregar l’aplicació per Android

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís Puig a novembre 15, 2014 | 19:15
    Lluís Puig novembre 15, 2014 | 19:15
    Amics, em vull descarregar l'APP per a iPhone i em dona error i que no esta disponible Em podeu dir si hi ha alguna altre ruta on fer-ho ? Gràcies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa