Tornaveu
Torna el teatre al carrer a Tàrrega

Una cinquantena de companyies provinents de vuit països, 25 espais d’exhibició i 250 representacions concentrades entre el 10 i el 13 de setembre a Tàrrega. És FiraTàrrega, la fira del teatre al carrer per excel·lència que dóna el tret de sortida a la temporada de programació escènica del nostre país. Un espai multidisciplinari que fusiona les arts de carrer i les arts del moviment i teatre de text i que atrau milers d’espectadors amb gustos molt diferents.

FiraTàrrega és molt més que una fira, és motor de creació i producció teatral, i en aquesta edició, com remarquen els seus organitzadors, l’espectador tindrà accés a “un cartell ric en varietats estilístiques i per a tots els públics i edats, que permet descobrir formats i valors escènics, propostes singulars i nova autoria catalana”. I més enllà de ser una plataforma d’exhibició d’arts escèniques, FiraTàrrega s’ha consolidat com un “hub professional de primer nivell que posa en relació compradors i venedors i que contribueix a generar mercat i estructurar, enfortir i posicionar el sector de les arts escèniques”. De fet, l’oficina professional de la Fira ja ha acreditat per a aquesta edició gairebé 800 professionals adscrits a més de 450 entitats de procedència nacional i internacional.

Com expliquen els organitzadors, FiraTàrrega, en tant que servei públic i mercat professional, té entre els seus objectius primordials “la internacionalització de les companyies catalanes”, a través d’aliances entre companyies i la presència de projectes catalans en xarxes internacionals. Per altra banda, FiraTàrrega torna a organitzar en l’edició d’enguany el Lunch Meeting del Departament de Cultura de la Generalitat, organitzat per l’Àrea de Mercats de l’ICEC. Es tracta d’una trobada informal entre programadors internacionals i companyies nacionals que presenten projecte a la Fira.

Consulteu el programa d’espectacles, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa