Tornaveu
SOPA(R) de Lletres, Sant Jordi com a diada de la llengua

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) prepara una vetllada de reivindicació lingüística i cultural amb motiu de la diada de Sant Jordi: el SOPA(R) de lletres.

Al llarg d’un sopar, el dissabte 25 d’abril a partir de les de les 21h al Casinet d’Hostafrancs (Barcelona), els assistents podran gaudir de textos de Joanot Martorell, Àngel Guimerà, Víctor Català, Josep Pla, Salvador Espriu i Mercè Rodoreda, entre d’altres. Amb aquesta iniciativa, de format distès i participatiu, es pretén fer un petit homenatge a algunes de les figures més representatives de la llengua i la literatura catalanes a través de la lectura de fragments d’algunes obres de renom.

Al mateix temps, el SOPA(R) de lletres vol promoure la recuperació i la difusió del glosat en català. Per això, es preveu la realització d’una sobretaula amenitzada pel col·lectiu Cor de Carxofa, i en la qual s’improvisaran versos sobre diferents melodies tradicionals i/o populars. Tot plegat, amb la voluntat de revitalitzar la celebració de Sant Jordi com a diada per la llengua.

Per a més informació i reserva d’entrades us podeu posar en contacte amb la CAL a través del telèfon 934159002 o el correu [email protected], el preu de l’activitat, que inclou el sopar, és de 15 euros i també es poden adquirir les entrades a la seu de la CAL Nacional al Carrer Muntadas, 24-26 baixos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa