Tornaveu
Qui s’endurà els Premis Ateneus? 

Cap associació cultural espera reconeixements quan tira endavant les seves iniciatives, però pràcticament a totes les anima i agrada sentir-se reconegudes. La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) n’és ben conscient, com demostra la convocatòria anual del Concurs Premis Ateneus. El lliurament dels guardons de la 27a edició se celebrarà el 14 de desembre (19:00h) a les Drassanes Reials de Barcelona.

Enguany, 57 candidatures opten a les set categories establertes en les bases. Les modalitats Mitjans de Comunicació, Creativitat Artística, Capacitat d’Innovació volen reconèixer la tasca dels ateneus que pertanyen a la FAC; en conseqüència, les candidatures estan restringides al fet de pertànyer-hi. Una motivació diferent ofereix Jove, proposa! i Modalitat social (aquesta darrera presentada en col·laboració a la Federació Catalana de Voluntariat Social), que becaran els millors projectes de futur en els respectius camps. Foment de la participació determinarà l’ateneu que més intensament ha treballat en la “programació i organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament catalana”. El jurat premiarà les tres millors propostes en totes les categories amb els següents premis: 1500€ i guardó (primer premi), 900€ i diploma acreditatiu (segon), i diploma acreditatiu (tercer).

Votació popular premiarà l’associació cultural escollida pel públic. Aquesta rebrà un diploma acreditatiu, una subscripció anual gratuïta al diari ARA en paper, i una col·lecció de làmines del pintor Ramon Cases. Podeu votar-hi seguint aquest enllaç fins a l’inici de la cerimònia dels Premis Ateneus. Si hi voleu assistir presencialment, heu de confirmar la vostra assistència enviant un correu a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa