Tornaveu
Programa de formació en comunicació: dues activitats de l’ENS, la Fed. d’Ateneus de Catalunya i la Fundació Candel

Davant de la necessitat de generar espais de relació estables amb els mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer possible de manera regular i proporcional la presència de les diferents i variades ofertes i activitats que s’organitzen des del moviment associatiu, l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA, entitat de tercer grau que agrupa vint-i-dues federacions culturals catalanes, ha organizar per a dissabte dia 2 i dimarts dia 5 d’octubre un curs i seminari adreçat als dirigents i als gestors culturals.

Curs de formació «Com comunicar les programacions, com aconseguir fer-les arribar al públic»
La jornada comptarà amb la presència de tres experts que parlaran de tots els aspectes que cal contemplar en una estratègia de màrqueting per tal que les programacions artístiques arribin al màxim de persones potencialment interessades i hi arribin de la manera més eficaç possible. Temes com el pla de comunicació, la publicitat, els suports i els mitjans comunicatius, el protocol, l’atenció al públic, les bases de dades, el màrqueting relacional o el màrqueting digital seran analitzats adequadament. Els destinataris objectius del curs són els responsables de la programació d’activitats de les entitats culturals.
Data: dissabte 2 d’octubre del 2010 (de 9:30 h a 14:00 h)
Lloc: Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), carrer Montalegre, 7, Pati Manning, 08001 Barcelona.

Seminari de formació «Associacions i comunicació»
Dirigit a responsables de premsa i directius de les Federacions de l’Ens de Comunicació Associativa i de les seves entitats federades i, així mateix, a les persones que es vulguin formar en aquest camp. Es tracta d’un curs pràctic que posi a l’abast dels comunicadors de les associacions com tractar, dimensionar i divulgar les propostes i les activitats sorgides des del moviment associatiu cultural.
Data: dimarts 5 d’octubre del 2010 (de 9:00 h a 19:00 h, dinar al centre mateix)
Lloc: Auditori de TV3, carrer de la TV3, s.n., Sant Joan Despí.

Aquestes activitats estan organitzades per l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA, La Federació d’Ateneus de Catalunya, la Fundació Paco Candel i TORNAVEU Associacionisme i Cultura i tenen el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Televisió de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa