Tornaveu
Oberta la convocatòria dels Premis Ateneus 2018

Seguint el model instaurat en les edicions anteriors, les bases contemplen sis categories. D’entre aquestes, tres –Comunicació Associativa, Creativitat Artística i Capacitat d’Innovació— estan restringides als membres de la FAC. A les restants –Foment de la Participació, Jove, proposa! i Treball en xarxa—s’hi poden presentar totes les entitats socioculturals del país. Les candidatures s’han de presentar via telemàtica abans de l’11 de novembre.

En la deliberació sobre les propostes concursants, el jurat tindrà valorarà els següents criteris: implicació de col·lectius i persones, interès cultural, grau de difusió, impacte social, promoció de la llengua catalana i arrelament al territori. Des de la FAC es recorda que cada entitat només pot presentar una candidatura per categoria, i que quedaran excloses aquelles propostes que ja han estat premiades els tres darrers anys.

Als tres premiats en cadascuna de les categories se’ls hi concedirà un guardó i una dotació econòmica, xifrada en 1.500€, 900€ i 300€ respectivament. Més enllà de les recompenses, tots els participants rebran una subscripció per un període de tres mesos a l’edició en paper d’El Punt Avui, mitjà patrocinador dels premis.

L’acte de lliurament de la 29a edició dels Premis Ateneus se celebrarà el 12 de desembre en un espai encara per determinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa