Tornaveu
Montblanc acollirà el congrés 2022 del Comitè Internacional d’Organitzacions de Festivals Folklòrics

El programa arrancarà dissabte 3 de desembre amb la celebració de la Junta Directiva de CIOFF a la Sala d’Actes del Casal d’Entitats. A continuació, s’inaugurarà l’exposició Adifolk, internacionalitzant la cultura popular des de 1972 al Museu-Arxiu de Montblanc, i es podrà gaudir del Concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda de Música Verge de la Serra de Montblanc, al Casal Montblanquí.

El congrés 2022 de la CIOFF s’inaugurarà oficialment el 4 de desembre amb un acte institucional a l’Ajuntament de Montblanc (17. 00 h). Tot seguit els congressistes es desplaçaran a l’església de Sant Francesc per assistir a l’espectacle “La Festa Major a Catalunya”, produït per Adifolk, una mostra d’expressions de cultura popular catalanes.

L’endemà, dilluns 5, se celebrarà l’Assemblea General del CIOFF al Casal d’Entitats de Montblanc (10.00 h). En acabar, vers les set de la tarda, tindrà lloc la Reunió de Circuits 2023, una trobada per acordar col·laboracions entre els membres de l’entitat. El congrés posarà el punt final amb un sopar de gala al restaurant El Molí del Mallol.

50è aniversari d’Adifolk

Amb la celebració del congrés de la CIOFF a Montblanc, Adifolk tancarà el programa de celebració del 50è aniversari de l’entitat. Durant el 2022, l’Associació per a la Difusió del Folklore ha organitzat l’acte inaugural “Homenatge a la Gent d’Adifolk, des de 1972”, l’esmentada exposició commemorativa, la festa infantil de la cultura popular InCulCAT, el 34è Aplec Internacional a Elvas, i les 50es Jornades Internacionals Folklòriques.

Com a prèvia el congrés, Balaguer acollirà la 5a Gala de l’Any (26 de novembre).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa