Tornaveu
Més de 600 nens faran un ball de bastons al Pla de la Catedral

Per vuitè any consecutiu se celebrarà dissabte 6 de maig la 8a Trobada Bastonera de les Escoles de Ciutat Vella, de 15:30h a 17h de la tarda.

Possiblement els impulsors de la primera trobada poc es pensarien que la iniciativa tindria continuïtat. I aquesta edició ja en portaran vuit! Amb motiu de la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, l’any 2009 es va dur a terme aquesta trobada amb els nens de primària de les escoles de barri de Ciutat Vella de Barcelona, dins del marc del seguit d’activitats que es van celebrar: conferències, exposicions, diades bastoneres, tallers… El fet és que ja es pot afirmar que aquesta trobada s’ha establert com una tradició.

Organitzada per l’Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana (AIPCC), que inclou entre altres entitats els Bastoners del Raval, la 8a Trobada aplegarà al Pla de Catdral de Barcelona més de 650 nens de primària, és a dir, entre 7 i 10 anys, que presentaran les coreografies amb ball de bastons que han practicar des de principis del mes d’octubre fins a final del mes d’abril. Enguany hi participaran 12 escoles del barri. “L’objectiu tots aquests anys ha estat que l’activitat del 2009, tingués continuïtat i així noves generacions de nens tinguin un primer contacte amb el ball de bastons”, expliquen els organitzadors de l’AIPCC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa