Tornaveu
Manolo Miralles: nova vida després d’’Al tall’

Després del final del grup de l’emblemàtic grup de folk Al Tall, el qual es va acomiadar dels escenaris el 2013 amb un gran concert a l’Auditori de Barcelona dins del Festival Tradionàrius i del Barnasants, Manolo Miralles, un dels fundadors del grup, presentarà el seu nou grup Musicants divendres 22 d’abril a les 22h al Centre Artesà Tradicionàrius C.A.T (plaça d’Anna Frank s/n, del barri de Gràcia).

El concert, que forma part de la programació Primavera Folk del C.A.T., serà la presentació del primer disc de Musicants, Adsabara, una immersió en els llenguatges musicals del mediterrani, aportant una suma de gèneres musicals ben suggestiva: jazz, pop clàssic, música tradicional… Tal com indica Manolo Miralles el disc proposa una immersió musical en les tradicions i neotradicions de les melodies, ritme si formes musicals pròpies de la mediterrània.

Amb aquest concepte neix el primer disc, i també el nou projecte Musicants que proposa una música viva, que rep noves influències i que alhora té impregnat l’aroma del Montgó, Bèrnia, Segària, Marina Alta, Baixa i l’Horta, amb una unió de música i cant molt estimulant.

Descompte per als lectors de Tornaveu

Coneixedors de la influència de la trajectòria de Manolo Miralles dins la música folk, el qual ha estat cabdal per situar-la en el moment actual, volem premiar els lectors de Tornaveu amb un descompte del 40% en el preu de l’entrada. De manera que si realitzeu la compra a les taquilles del C.A.T. i expliqueu que heu llegit aquesta notícia a Tornaveu, el preu de l’entrada serà de 6 euros. Recordem que això serà vàlid per les entrades que es comprin presencialment a les taquilles del C.A.T. i fins a completar l’aforament de la sala.

Creiem que és un gran pla per a la nit del divendres 22 d’abril a les 22h, conèixer Musicants, el nou projecte de Manolo Miralles. Sens dubte, la millor manera per començar la Diada de Sant Jordi. Aneu-hi i expliqueu-nos què us ha semblat!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa