Tornaveu
L’orquestra de corda de Joves Intèrprets dels Països Catalans

Fa vuit anys, Fòrum Musicae amb Magda González al capdavant i Salvador Brotons en la direcció artística, endegava una aventura musical protagonitzada per joves músics dels Països Catalans amb la voluntat de donar a conèixer el patrimoni musical català, massa vegades desconegut i mai ben valorat.

L’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans primer i més tard el Cor Jove, van ser les dues formacions que es varen constituir amb la voluntat de generar un projecte musical i humà de referència, tant pel que fa als autors escollits com als intèrprets.

Enguany i continuant el projecte, es presentà l’Orquestra de Corda de Joves Intèrprets dels Països Catalans, el dimecres 22 d’agost a les 21 h a l’església de Sant Pere de Prada. Amb la direcció de Salvador Brotons, l’Orquestra de Corda interpretà obres de Morera, Benejam, Blancafort, Serra, Toldrà, Lamote de Grignon entre d’altres.

Durant la setmana anterior al concert, els vint joves intèrprets estigueren concentrats a l’Alberg Mare de Déu de les Neus de La Molina, on assajaren i aprofundiren en el projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa