Tornaveu
La natura de l’Empordà en estat pur

“T’has teletransportat mai? Doncs preparat perquè en aquesta exposició audiovisual ho viuràs!” Així s’anuncia la mostra Ànima Naturae, que s’inaugura aquest divendres al Museu de la Mediterrània. Es tracta de sis peces audiovisuals que retraten la natura de l’Empordà sense filtres, de fet, sis poemes audiovisuals que faran viatjar el visitant a llocs recòndits, amagats, inaccessibles. “Un espectacle de la natura en espais únics i privilegiats”.

Els vídeos estan inspirats en l’art del haiku i transportaran l’espectador al cap de Creus, el Puig Neulós, les Salines, els aiguamolls de l’Empordà, el coll del Faig i a la costa del Montgrí. Aquest material audiovisual és obra de Pere Puigbert (Ventalló, 1983), que ha estat més d’un any recorrent el territori per captar l’ànima d’aquest territori. “Ha recorregut 300 quilòmetres per mostrar-nos el vessant més verge i pur d’aquesta terra empordanesa que uneix la península Ibèrica, França i la mar Mediterrània”, s’explica.

L’exposició, que romandrà oberta fins el proper 30 de maig, s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració del Museu de la Mediterrània, l’Ecomuseu La Farinera de Castelló d’Empúries, el Museu de l’Empordà de Figueres, l’Ajuntament de Figueres, la Casa de Cultura de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu més informació, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa