Tornaveu
'La llegenda de Castellet' uneix foc, teatre de carrer, música i malabars

Sant Vicenç de Castellet, al Bages, ultima els detalls de la recreació de La Llegenda de Castellet, l’espectacle de carrer en format de correfoc que esdevé per segon any consecutiu un dels plats forts de la Festa Major d’estiu, que se celebrarà del 7 al 10 de juliol. El muntatge barreja foc, teatre de carrer, música, malabars i els personatges de la llegenda de Castellet. Es representarà el proper divendres 7 de juliol a les 11 de la nit des la plaça Clavé. Aquest any s’estrenaran espais de seguretat a les places per poder seguir l’espectacle de més a prop i també s’incorporen noves músiques i personatges. L’espectacle de foc torna aquest any després de la bona acollida de l’estrena de l’any passat incorporant noves músiques i bèsties divendres de la setmana vinent

Una història fantàstica que recorre Castellet

El correfoc recrea una història fantàstica i plena de misteris que gira al voltant del pacte amb el diable que feu possible que el senyor de Castellet aconseguís l’amor d’una donzella. El foc és l’element que guia l’espectacle adreçat a tots els públics, tant per les persones que s’hi vulguin endinsar i experimentar les sensacions de viure un correfoc intens com pel públic que vulgui seguir el muntatge i acompanyar el recorregut.

El muntatge començarà a la plaça Clavé i continuarà pels carrers Castellet, la plaça Farmacèutics Gelabert, el carrer Maria Gimferrer, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Maria Gimferrer de nou, el carrer Gran fins a acabar a la plaça de l’Onze de Setembre. La Llegenda de Castellet és organitzada des de la comissió de correfoc de la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Castellet amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa