Tornaveu
La Festa Catalana al Castell de Montjuïc celebra el solstici d’estiu

Danses d’esbarts infantils i un tastet d’algunes de les festes majors d’arreu de Catalunya són les dues noves sessions per al dissabte 27 i diumenge 28 de juny, organitzades per Adifolk amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona per apropar als turistes i a tothom qui ho vulgui les nostres arrels.

La sessió del dissabte de 17h a 19h de la tarda diferents esbarts infantils ompliran de danses el pati d’Armes del Castell. Concretament hi actuaran els barcelonins Esbart Sant Jordi – Foment Martinenc, l’Esbart Ciutat Comtal de Barcelona, l’Esbart Gaudí i l’Esbart Català de Dansaires, i també l’Esbart Sant Jordi – Orfeó Badaloní. Aquesta mostra de dansa infantil i tradicional està inclosa amb l’entrada al castell.

Pel que fa al diumenge de 17h a 19h una mostra ben representativa de grups vinculats a les festes majors locals oferiran un tastet que servirà per donar la benvinguda a l’estiu, i també per veure la varietat i riquesa de registres de la festa a Catalunya. Des de Vielha es comptarà amb l’actuació dels Fradins de Vielha, els barcelonins Diables de Nou Barris, l’ABP de Torredembarra i els Cantaires del Montgrí. L’entrada per al diumenge és gratuïta.

Com és habitual, tant dissabte com diumenge de 10h del matí fins a les 19h de la tarda hi haurà una mostra de productes artesans per tal de degustar formatges, embotits, caves, herbes remeieres, joguines artesanals…

La Festa Catalana al Castell de Montjuïc no s’atura i ja es preparen una nova cita per al cap de setmana del 11 i 12 juliol, que se celebrarà el Festival de Folklore Castell de Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa