Tornaveu
La Casa dels Entremesos, un viatge cultural i arquitectònic teatralitzat

Perdre’ns per un edifici de Ciutat Vella que recull la història arquitectònica dels segles XVI, XVII, XVIII i XIX, alhora que ens endinsem en els misteris i curiositats de les figures dels gegants, dels nans i de les bèsties que habiten aquest edifici, la seva història i tradició i una colla de llegendes i contes relacionats amb la cultura popular d’arrel tradicional. Aquesta és la proposta de La Casa dels Entremesos i L’Esqueix cooperatiu, que han posat en marxa les visites teatralitzades per a tota la família, que proposen una manera diferent de conèixer aquest patrimoni cultural i arquitectònic, pensat per gaudir de forma conjunta adults i infants.

El director de la Casa dels Entremesos, Xavier Cordomí, explica a Tornaveu com va sorgir aquesta idea: “De fet, vam constatar un gran èxit d’aquesta iniciativa que hem dut a terme el dia dels museus i també el dia de l’associacionisme cultural, així que ens hem engrescat a fer-ho de forma estable”. En aquest sentit, ja s’ha constatat la continuïtat de l’èxit, perquè a la primera visita teatralitzada del mes de febrer “hi han assistit més de 50 persones”. La clau, afegeix Cordomí, és “oferir un oci familiar, apte per a tots, que permet gaudir i alhora aproximar-nos més a la nostra cultura popular, però també al patrimoni arquitectònic magnífic que tenim a la vora i que sovint no valorem”. I és que a la Casa dels Entremesos, a més de figures de la imatgeria popular i titelles, “hi podem veure també una escala de caragol magnífica o un túnel de pedra seca, entre altres elements arquitectònics, que recullen des del segle XVI fins al segle XIX en un sol edifici”.

Podeu apuntar-vos-hi el primer diumenge de març, abril, maig, octubre, novembre i desembre del 2018, amb passis a les 11.15h i a les 12.15h. A la Casa dels Entremesos, situada a la plaça de les Beates, 2, de Barcelona, us rebran uns esbojarrats personatges que us convidaran a gaudir de tots els racons i a conèixer la vida dels seus personatges a través de contes i relats, tot plegat en un edifici singular situat al cor de la ciutat. Podeu fer reserves al telèfon 609 303 155 o per correu electrònic: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa