Tornaveu
La CAL organitza un concurs de microrelats

La CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana), amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, organitza un concurs de microrelats.

Aquest certamen literari vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus que promoguin una reflexió a l’entorn del lema de la CAL: Llengua, Cultura i Llibertat.

Els aspirants podran participar en alguna d’aquestes dues categories:

– La categoria oberta, que s’adreça a qualsevol persona major d’edat. Les obres que es presentin a aquesta categoria han de girar a l’entorn d’algun dels motius del lema Llengua, Cultura i Llibertat. Els textos han de tenir, com a màxim, una extensió de 1.200 caràcters (espais inclosos).

– La categoria Xerrem, de temàtica lliure, s’adreça als participants dels grups de conversa Xerrem. En aquesta categoria, els relats s’han de presentar en format d’àudio, i han de tenir una durada màxima de dos minuts.

Les persones que vulguin participar al Concurs poden fer arribar les seves narracions entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2016.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la categoria lliure consisteix en la inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la categoria Xerrem, el primer premi consisteix en dues entrades per a una representació de teatre i un lot de llibres. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació relativa a la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci de les obres guanyadores i d’altres qüestions es poden consultar a les bases del Concurs de microrelats.

Aquest concurs s’emmarca dins de la celebració del 20è aniversari de la CAL. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica [email protected] i el telèfon 934159002.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa