Tornaveu
Juliol de música i poesia a Balaguer

Miquel Martí i Pol deia que “la poesia –i la música, hi afegim nosaltres– és un corrent subterrani que fecunda el teixit social”.

BADA-PAS som un grup amb ganes de treballar per la dinamització cultural, per incentivar l’activitat musical, fer-la créixer i oferir i donar a conèixer els artistes/intèrprets del nostre país a les Terres de Ponent.

L’estiu passat BADA-PAS vam engegar el primer JULIOL DE MÚSICA I
POESIA. Les quatre delicioses propostes musicals i poètiques van congregar més de sis-centes persones, una gran acollida que ens encoratja a engegar enguany el segon JULIOL DE MÚSICA I POESIA a Balaguer.

Intèrprets com el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, amb Xavier Puig a la direcció, Jordi Castellà a l’orgue, Marc Cabero a la percussió i Carme Ubach a l’arpa, o la guitarra de Toti Soler, l’acordió de Francesc Membrives, la veu de la soprano Christina Koch i el Trio Pedrell, entre d’altres artistes ompliran l’església de St. Domènec de Balaguer i Santa Maria de les Franqueses, amb el clar propòsit de posar en valor la ciutat i aquest magnífic monestir cistercenc, orgull de la comarca de la Noguera.

Per a més informació cliqueu aquí.
O bé envieu un correu electrònic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: enric a juliol 02, 2013 | 10:08
    enric juliol 02, 2013 | 10:08
    El concert del Cor de cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida a sant Domènec, va ser meravellós! El proper diumenge 7/7 el Trio Pedrell a Les Franqueses: Promet!
  2. Icona del comentari de: Joan sauret Gendre a juliol 02, 2013 | 16:05
    Joan sauret Gendre juliol 02, 2013 | 16:05
    #1 Joan - Barcelona Jo també vaig tenir la sort d'assistir al concert del Cor de cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida a l'església de Sant Domènec de Balaguer i va ser genial !. eL proper diumenge espero gaudir de l'actuació del trio Pedrell al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer. Ben segur que promet!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa