Tornaveu
Graham i Puntí, estrelles convidades al Sonaprop

La desena edició del Festival Sonaprop, organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès, segueix endavant. Diumenge 19 de febrer (19:00h), l’escenari d’Heretat Sabartès acollirà el concert de Núria Graham. Una visita molt esperada pel públic del Festival, després que la cantant i guitarrista vigatana hagués de suspendre inesperadament l’actuació prevista l’any 2016.

Per molts crítics musicals, Graham ja no pot considerar-se una promesa emergent, sinó una realitat ben consolidada. Així ho ha volgut reconèixer la revista Enderrock, concedint-li el Premi a Millor disc en llengua no catalana 2016 per Bird Eyes. El públic que s’apropi a Sant Llorenç podrà gaudir de les quatre peces de l’EP In the cave, en el qual Graham s’allunya de l’estètica folk que la va donar a conèixer per endinsar-se en sons més abruptes i foscos.

El Festival Sonaprop 2017 s’acomiadarà amb un concert d’Adrià Puntí. El compositor saltenc oferirà l’espectacle Puntí… I punt, producte del celebrat treball La clau de girar el taller. Una oportunitat perfecta per redescobrir Puntí, considerat una de les màximes referències de la música catalana contemporània, després d’un llarg silenci compositiu. Puntí… I punt, que tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals del Vendrell (19:00h), celebrarà el desè aniversari del Sonaprop. Des de l’organització del Festival, es subratlla la voluntat de seguir apostant per un format que combini música i vi, que corre a gentilesa de l’empresa Summarroca.

Les entrades del Festival Sonaprop es poden comprar seguint aquest enllaç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa