Entre diumenge 6 de setembre i el 30 de setembre, el festival L’Hora del Jazz es converteix en la gran plataforma de l’escena jazzística del nostre país, amb una oferta programàtica que, com des de fa vint-i-cinc anys, farà pujar dalt de l’escenari el millor jazz del moment. El festival ha programat a espais de Barcelona com la Plaça de la Vila de Gràcia i els clubs Milano Cocktail Bar, Jamboree, Cafè del Conservatori del Liceu i Artte; i fora de la ciutat, el festival es desplaçarà a Balaguer (Lleida) i a Vilafranca del Penedès.

Organitzat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM), el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguirà en la seva línia de presentar propostes diverses de l’actualitat de l’escena catalana, amb l’objectiu d’obrir el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival. Però amb motiu del vint-i-cinquè aniversari, el festival amplia programació, i comptarà amb les actuacions de Roger Mas Trio; Santiago Acevedo 6TET; Rubén Fernández i Andreu Zaragoza; Good Times, Bad Times; NYC-Texas Connection; Jordi Berni Quartet; Avantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet.

La programació es repartirà al llarg de quatre diumenges seguits (6, 13, 20 i 27 de setembre), en què a partir de les 12h es podrà gaudir de dos concerts gratuïts cada dia. El dia 13 de setembre hi haurà l’actuació gratuïta de Joan Sanmartí Quatre elements al claustre de Sant Domènec de Balaguer. El festival també es desplaça al Vinseum, museu del vi de Catalunya, de Vilafranca del Penedès, on actuarà Sergi Sirvent Trio el dissabte 26 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa