Tornaveu
El correllengua arrencarà a Canet de Mar

Dissabte 9 de juliol es dóna el tret de sortida al Correllengua 2016, enguany dedicat a l’escriptora Montserrat Roig. L’esdeveniment tindrà lloc a Canet de Mar, on s’hi celebraran diverses activitats al llarg de la jornada.

L’inici de la jornada començarà amb una ruta del modernisme de Canet de Mar, que acabarà amb un dinar de carmanyola al Parc de Can Jalpí d’Arenys de Munt, on s’hi troba el monument a les consultes sobiranistes.

A la tarda els actes tindran lloc al jardí de la Casa Roura, i començaran a les 17.30h amb la benvinguda de Blanca Arbell, alcaldessa de Canet de Mar. Tot seguit, la colla Creixent de canet encendrà la flama del Correllengua, i Toni Bellatriu llegirà el manifest de l’edició d’enguany. A les 18.30h l’escriptora Isabel-Clara Simó realitzarà un parlament, que donarà pas al recital poèticomusical Pinzellades de Roig a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. A les 20h, Pep Ribas, president de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua), juntament amb Roger Sempere, fill de Montserrat Roig oferiran el discurs de cloenda de l’acte.

Paral·lelament a aquests actes al jardí de la Casa Roura, hi haurà l’espectacle a les 19.10h per als més petits Embolica la Granja, a càrrec de la companyia La Baldufa.

Per als que no assisteixen amb els seus propis mitjans, la CAL ha disposat diversos autocars a diferents punts de Barcelona- Els interessats, que hauran d’abonar 10 euros, han de posar-se en contacte al correu [email protected] o al telèfon 93 415 90 02.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa