Tornaveu
El Correllengua arrenca aquest cap de setmana a Tàrrega

La celebració començarà divendres (20 h) Sala de Plens de l’Ajuntament amb una taula rodona sobre ‘Fuster i Pedrolo, literatura i política’, reivindicant així dos autors que destacaren per la seva aferrissada defensa de la llengua catalana. Hi participaran ’escriptora Núria Cadenes i l’historiador Xavier Ferré, moderats per Jordi Muñoz, director de l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Dissabte 11 de juny s’hi condensaran la majoria d’activitats. Al matí hi haurà dues rutes turístiques per la Tàrrega històrica i la Tàrrega de Pedrolo. A l’hora del vermut hi haurà les actuacions de l’Associació Guixanet, l’Esbart Albada i les Gitanes de La Soll a la plaça de les Nacions Sense Estat, i després el dinar popular a l’espai MerCAT. A les 16.30h, un cercavila amb els Targalets, els Targalots i la Targafera precediran l’acte central, l’encesa de la flama del Correllengua i la lectura del Manifest davant del Monument als Països catalans, escrit pel director del digital Vilaweb Vicent Partal.

El programa continuarà amb activitats infantils i música, primer un concert dedicat a l’autor de Sueca, a càrrec del rapsode Jaume Calatayud i Vicente Monera, i els sons tradicionals dels Xicots de l’Esplai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa