Tornaveu
El Compromís de la societat catalana amb la Consulta del dia 9N

Un dels trets més característics de la societat catalana és que, des de temps immemorials, hem hagut de resoldre’ns els problemes nosaltres mateixos. Per això, hem après a organitzar-nos. I d’aquí ve que el teixit associatiu sigui tan dens. Tots tenim vincles amb diverses associacions, des dels nostres àmbits familiar, professional, educatiu o de lleure (entitats, colles, clubs, empreses, etcètera).

En aquest moment crucial, estem decidits a votar pel futur de Catalunya en la Consulta del 9N. Però no se’ns escapa que des de l’estat intentaran que no puguem fer-ho i, justament per això, és important signar el COMPROMÍS de suport a les institucions catalanes que han de convocar-la, des de les entitats, fent acords formals de junta o d’assemblea de socis per donar suport al Parlament i al Govern en el moment que ho facin.

Cada persona pot convidar una entitat o més a prendre aquest COMPROMÍS. Cada entitat pot convocar reunions extraordinàries per signar-lo. I cada federació o coordinadora d’entitats pot fer-ho així mateix, de manera que aquest dia 11 de setembre al matí, quan ens apleguem davant els nou-cents quaranta-set ajuntaments de Catalunya per recollir els compromisos i fer la foto històrica de les nostres entitats, no n’hi falti cap, a fi d’aportar tota la nostra energia a la concentració de la tarda a Barcelona, fer la “V” i lliurar els documents al Parlament, en el moment oportú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa