Tornaveu
Dansa i teatre per promoure el transport públic

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra fins el proper diumenge, els membres de la IT Dansa Jove Companyia de l’Institut del Teatre de Barcelona han fet diverses coreografies a la línia Barcelona-Vallés de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de promoure el viatge en ferrocarril i, en general en transport públic. La campanya publicitària ha volgut incorporar la dansa i el teatre perquè considera que són transmissores de valors com la relació amb els altres, el bon humor, l’exercici, els pensaments positius i la vida sana. La campanya de FGC associa la dansa amb “una experiència enriquidora, agradable i, fins i tot, plena de sorpreses”, com també ha de ser viatjar en transport públic.

En el vídeo de campanya, els ballarins i ballarines desenvolupen “frases” coreogràfiques i improvisacions inspirades en les diferents postures, ritmes, maneres de caminar i formes de moure’s dels propis viatgers en una atmosfera positiva. El seu moviment busca despertar la curiositat, que, dins la rutina quotidiana, el viatge esdevingui una injecció d’aire fresc i optimisme i, alhora, mitjançant la poesia de la dansa, fer aflorar les emocions i commoure.

No és massa habitual que disciplines culturals com la dansa i el teatre formin part de campanyes publicitàries, però en aquesta ocasió FGC hi ha apostat, entenent que els valors que transmeten són útils per promoure el transport públic, que en definitiva vol dir promoure la convivència a la societat i el respecte pels serveis de què gaudim tots els ciutadans.

Podeu veure el vídeo de la campanya, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa