35 anys emetent programes radiofònics a la Catalunya Nord. 35 anys sent la referència informativa en català del Roselló, el Vallespir, Conflent, la Cerdanya, el Capcir i la Fenolleda. 35 anys aportant llum als catalans del sud que desitgen saber què es cou en la Catalunya ultrapirinenca. Aquest és l’orgullós bagatge que pot presentar Ràdio Arrels. L’emissora ubicada a Perpinyà ha aconseguit bastir una extensa xarxa de col·laboradors, erigint-se en un dels principals pals de paller en la transmissió de la catalanitat i l’humanisme a la Catalunya Nord.

La campanya de micromecenatge “2017, nova web per Ràdio Arrels” serà canalitzada a través de la plataforma TotSuma, is’inclourà en el programa de modernització que la cadena s’ha exigit. La renovació digital es concep com una oportunitat per oferir un mitjà més obert i participatiu, adaptat a totes les mides de pantalles i hàbits de consum, capaç d’oferir informació més àgilment i instantània, i sobretot, més útil per difondre cultura en llengua catalana seguint els estàndards del segle XXI.

Segons els responsables de Ràdio Arrels, l’èxit de la campanya suposaria una excel·lent notícia per la preservació del català a la Catalunya. Per empènyer en aquesta direcció, podeu dipositar les vostres aportacions entre el 7 i 21 de novembre seguint el següent enllaç. Entre les recompenses per finançar aquesta iniciativa, destaca una còpia de l’edicte de Lluís XIV prohibint la llengua catalana a la Catalunya Nord (1700), l’entrega del compacte “Les veus de la Catalunya Nord”, un menú doble al prestigiós restaurant Le Gaule i una visita guiada al poble de Rià (Conflent). La recaptació necessària per renovar la pàgina web són 15.000 €.

Paral·lelament, seguint la línia marcada aquest juliol en el conveni firmat amb Catalunya Ràdio, Ràdio Arrels establint vincles de col·laboració amb mitjans principatins. D’aquesta manera es vol conscienciar el seu públic sobre l’existència d’un espai cultural i identitari comú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa