Tornaveu
La Lira Ampostina torna a publicar la seva revista després de set anys

Després d’una aturada de set anys, la Societat Musical La Lira Ampostina ha tornat a editar la revista Lira. El nou número, que es presenta en format digital, tot i que també tindrà una tirada limitada en paper, repassa tot allò que ha esdevingut a la Societat durant el 2022, com l’impacte de la pandèmia, la participació en el certamen de La Sénia o el 20è aniversari del cor. I inclou també un homenatge a Neus Ventura, qui va ser membre de la banda, membre del cor i la mestra de moltes generacions de músics, va morir el març passat.  

La publicació, dirigida per Manel Zaera, president de l’entitat, i compta amb col·laboracions d’Octavi Ruiz, Agustí Roé, Núria Francino, Pau Rodríguez, Sergi Costes, Olga Luna i Núria Casanova.

El primer número de Lira va sortir el novembre de 2004, i anava dirigida especialment a les sòcies i socis de La Lira, també a les famílies de l’alumnat de l’Escola, amb la intenció de divulgar totes les activitats fetes per totes les seccions de l’entitat, l’Escola i Centre Professional de Música, juntament amb la Banda i Cor. En principi, la revista es presentà semestralment i a partir de l’any 2011 va ser anual. El 2016, any de la celebració del centenari de La Lira Ampostina, es va deixar de publicar.

El mitjà enceta ara una nova etapa, en què vol tornar a ser l’altaveu de l’entitat i un espai compartit pels amants de la música bandística. Podeu llegir la revista en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa