Tornaveu
Una nit dedicada a l’acordió diatònic

Dissabte 27 de febrer al C.A.T (Centre Artesà Tradicionàrius), a la plaça d’Ana Frank del barri de Gràcia de Barcelona serà una nit dedicada a la sonoritat de l’acordió diatònic, organitzada oer l’associació sense ànim de lucre La Diatònica, que pretén aprofundir en el coneixement d’aquest instrument i el seu entorn. Atenció: hi haurà activitats per a tots els gustos.

En primer lloc a les 20h s’inaugurarà l’exposició 10 anys de la Diatònica, sobre el naxement i evolució de l’associació. Aprofitant l’avinentesa, es presentarà el nou número de La Botonera, la revista anual de l’associació, dedicada a la difusió de l’acordió i a la divulgació d’altres vessants de la música i la cultura popular i tradicional.

Seguidament, La Simfotònica oferirà un concert amb un repertori format majoritàriament per arranjaments inèdits de Josep Maria Mayol complementat amb arranjaments d’altres músics vinculats a la música tradicional com Cati Plana, Marcel Casellas, Víctor Pedrol i Guillem Anguera.

Per acabar la festa, hi haurà un ball folk amb els acordionistes de La Diatònica, amb un repertori que inclou principalment les músiques tradicionals mediterrànies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa