Tornaveu
Tradicionàrius, un final de festa per trencar les normes

La 28a edició del Tradicionàrius se celebrarà el divendres 27 de març amb un concert a les 22h al Centre Artesà Tradicionàrius de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries conjuntament amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials.

Inicialment estava programat un cercavila a càrrec de les Colles de Cultura de Gràcia amb la participació dels glosadors del Cor de Carxofa, però l’organització del Festival Tradicionàrius i la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia, ha anul·lat l’activitat amb motiu dels s’ha anul·lat amb motiu dels tres dies de dol oficial establerts pel govern a causa de l’accident d’avió de Germanwings. Així doncs, es mantenen els actes a l’interior del C.A.T. (Travessera de Sant Antoni, 6-8), a partir de les 22 h, amb el concert ball previst amb els grups Quico El Célio, El Noi i El Mut De Ferreries I La Cobla Catalana dels Sons Essencials.

Després de 3 mesos intensos amb més de 50 concerts, 8 presentacions de discos, 2 grans produccions pròpies i una assistència de més de 10.000 persones a tots els actes, el final de festa d’aquest Tradicionàrius clou plantejarà una reconociliació de la jota amb la cobla. Així, al concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (els Quicos) amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials es buscaran les arrels en la cultura tradicional de la jota i la cobla, però alhora, i d’una manera festiva, se saltaran les normes, ja que com els organitzadors informen “els patrons són per trencar-los”. I més davant la promesa d’uns instants de festa, tradició i qualitat musical, es podria afegir.

Les entrades per al concert al C.A.T. dels Quicos amb la Cobla Catalana Sons Essencials es poden comprar per 8 €, fent clic al següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa