Tornaveu
S’obren les inscripcions per a les colònies de l’Escola Folk del Pirineu

Com en edicions anteriors, i enguany s’arriba a la quinzena, l’Escola Folk del Pirineu – el Centre Estable de Música i Danses Tradicionals del Pirineu- programa els dos torns de Colònies per a la preparació del concert-ball que es presenta cada any el darrer dia del festival Trobada amb els Acordionistes del Pirineu d’ Arsèguel, i que aquest 2016 serà el 31 de juliol.

L’experiència per als alumnes és única, tant per la convivència com pel projecte que tiraran endavant en pocs dies, perquè formaran una orquestra que interpretarà una suite de concert i el ball, que en aquesta ocasió serà SUITE XV: Cultura i Música Popular del Brasil (Choros, chorinhos, bossa-nova, samba, maxixe, forrós…..). L’equip de l’Escola Folk del Pirineu prepara el repertori per l’espectacle tot arranjant-lo segons els diferents nivells tècnics i tipus d’instrumentació dels músics participants.

Durant l’estada es treballarà en els diferents elements de l’escenografia que decorarà l’escenari del concert de presentació. Però no tot serà la música, hi haurà temps per al lleure, amb un programa d’activitats organitzat per monitors de lleure especialitzats, que també acompanyaran els alumnes durant els àpats i les pernoctacions.

Com en totes les edicions, Colònies per a Joves Intèrprets Folk compta amb l’estreta col·laboració de l’Associació Arsèguel i els acordionistes del Pirineu, organitzadora del festival Trobada amb acordionistes del Pirineu.

Els professors coordinaran cadascuna de les seccions instrumentals i el treball d’orquestra. Aquests professors hauran preparat el repertori i l’adaptaran segons les característiques dels músics assistents. L’equip està integrat per: acordions (Georgina Fàbregas, Liv Hallum, Martine Lambregts , Marc del Pino, Cati Plana,Laura Yàñez); teclats (Laura Yañez, Georgina Fàbregas); percussió (Boris Pi); vent (Roger Cucurella i Manu Sabaté); guitarres (Albert Martínez); cordes fregades (Elies Porter); coordinació general (Isidre Pelàez); direcció d’orquestra (Jordi Maria Macaya).

Més informació per a inscripcions trucant al 973 38 41 82 o enviant

un correu electrònic a:

[email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa