Tornaveu
Presentació de la temporada de cobla 2016 – 2017

L’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona (ACFB) ha presentat, en una roda de premsa al Palau de la Virreina, el Memorial Joaquim Serra 2016, que es celebrarà el dilluns 17 d’octubre al Teatre Romea (19:00h)

La presentació ha comptat amb les intervencions de Lluís Puig, director General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya, Francesc Fabregat, cap de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Jesús Ventura, president de l’ACFB i l’orquestrador Xavier Capellas.

El Memorial Joaquim Serra vol destacar la virtuositat interpretativa dels coblistes, destacant aquells compositors que experimenten altres gèneres musicals. Aquesta edició del Memorial subratllarà la incursió de compositors provinents del jazz i el flamenc en el món de la cobla. En aquest sentit s’explica la presència de Xavier Capellas, orquestrador i jazzista de reconegut prestigi que presentarà la cobla Paies i gitanos.

La celebració del Memorial, que per primera vegada es celebrarà en dia laborable, servirà com a marc perfecte per presentar la programació de concerts de cobla que es celebra a Barcelona en la temporada 2016 – 2017. Deu concerts entre el 4 de novembre i el 7 de maig que combinaran conjunts prometedors i cobles plenament consolidades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa