Tornaveu
Música d’arrel al Museu de la Mediterrània

La veu de Clàudia Cabero i el baix de Guillem Aguilar interpretaran “Ària”, un repertori de melodies tradicionals, poemes musicats de diferents gèneres i cançons inspirades en el lied català. La demostració que pot haver-hi un espai musical compartir entre la música tradicional, la clàssica i els acompanyaments corals.

El compositor Jordi Molina no ha escatimat esforços per popularitzar la tenora i millorar-ne la penetració social. A “Matèria el temps” ofereix una selecció de més de tres dècades d’una fecunda i eclèctica trajectòria musical que ha abraçat un ampli espectre de gèneres: des del jazz i el new age a l’havanera, el fandango o les melodies tradicionals. Al Museu de la Mediterrània l’acompanyaran Jordi Morell a la bateria, Lluís Subiranas al contrabaix, Marcel Torres a la guitarra i Júlia Molina com a cantant.

Arnau Tordera tancarà el cicle amb una interpretació dels versos de Jacint Verdaguer, del qual enguany es commemora els 120 anys de la seva mort. Com a cantant del grup vigatà Obeses, Tordera va impulsar l’òpera rock Verdaguer, ombres i maduixes. A ‘El Joglar’, Tordera ens apropa l’obra del poeta de Folgueroles amb un format més íntim, servint-se únicament d’una guitarra clàssica i la seva veu.

Totes les actuacions tindran una durada de 75’ i seran gratuïts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa