Tornaveu
La XVII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics escalfa motors

D’aleshores ençà, el Cançoner ha estat raó d’estudi constant. Un exemple és la Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, que aquest 2022 arriba a la XVII edició. Se celebrarà a Menorca entre el 4 i el 5 de novembre amb el títol L’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1922-2022). Homenatge a Josep Massot i Muntaner i Joan F. López Casasnovas.

En aquest sentit, s’obre la inscripció per a les comunicacions, que poden tractar sobre l’obra del Cançoner o sobre qualsevol altre aspecte del folklore que es vinculi a les línies d’estudi sobre folklorística de Josep Massot i Joan F. López Casasnovas. Cal adreçar un correu electrònic a [email protected] abans del 30 de setembre.

De fet, ja es coneixen detalls del programa. Arrencarà a les 10 h amb una conferència sobre el futur de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya a càrrec de Jaume Ayats, comissari de l’Any Cançoner Popular de Catalunya. Després serà la primera sessió de comunicacions, i havent dinat, la segona. Al vespre hi ha visita guiada a l’exposició L’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1922-2022). L’endemà continuen les sessions de comunicacions i després de dinar, passejada per Mao per conèixer la seva història i literatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa