Tornaveu
Espectacles i cançons populars a la 54a UCE

Hi haurà un taller de cançons populars a càrrec de Ramon Gual, entre el 17 i el 22 d’agost, en què s’analitzaran i es cantaran cançons que uneixen tots els territoris de parla catalana. Cançons que tothom coneix però que sovint queden soterrades per les modes passatgeres i la globalització. “Defensarem la transmissió i la divulgació, que ens permetrà de compartir les festes populars dins els pobles del Conflent on anirem com cada any per a mantenir i fer conèixer la nostra cultura i retrobar la nostra cultura, la catalana i… en català amb tothom!”, promet Gual.

Ampli programa d’espectacles

Un tret distintiu de l’UCE són els concerts i els espectacles, i enguany es recupera el vigor de la prepandèmia en aquest apartat. Començarà el dia 16 amb un taller de cançons populars i dansa de la Catalunya Nord a càrrec de Ramon Gual a la plaça de la Vila. L’endemà serà el torn de l’actuació de Neptú, un grup de pop del Principat. El dia 18 hi haurà música tradicional de Menorca de la mà de Rudymentari, i l’endemà, Ska, rock i hardcore amb influències folk amb els mallorquins Xarxa.

Borja Penalba i Mireia Vives faran cançó del País Valencià el dia 20, i l’endemà arribarà el pop i la música urbana del Principat amb Xicu. El dia 22 la Cobla els Casanoves oferirà sardanes amb una visió de la Catalunya Nord, i tot seguit tancarà el darrer dia d’UCE Ramon Gual amb una sessió de dansa.

A més, hi haurà animació als pobles del voltant amb actuacions de Ramon Gual.

Pi, dia 15, a les 9 del vespre

Estoer, dia 17, a les 9 del vespre

Molig, dia 18, a les 9 del vespre

Catllà, dia 19, a les 9 del vespre

Rià, dia 20, a les 9 del vespre

Censà, dia 21, a les 12 del migdia

Codalet, dia 21, a dos quarts de 6

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa