Tornaveu
El XIV Concurs Sons de la Mediterrània arrenca motors

El Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa, han convocat la catorzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen és obert als grups i solistes emergents que presentin propostes de folk i músiques d’arrel de la Mediterrània. Es prioritzaran les propostes d’artistes emergents que afavoreixin la renovació de les músiques d’arrel, així com la projecció i el recorregut potencial de cada proposta, i es valorarà especialment el repertori en català.

De totes les propostes rebudes, el jurat n’escollirà quatre, que actuaran a la final en directe, a la 24a Fira Mediterrània, que se celebrarà el 14 d’octubre de 2021.

El guanyador del concurs obtindrà com a premi la gravació, producció i promoció d’un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat i la contractació als principals festivals i cicles de folk del 2022: Festival Internacional Tradicionàrius, Fira Mediterrània de Manresa, Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Ethno Catalonia de Banyoles.

A l’edició anterior, marcada per la pandèmia, els guanyadors van ser la cantant Laura Esparza i el guitarrista i percussionista Carlos Esteban. El duet valencià va defensar els seus temes de lletres molt íntimes i on fusionen arrel, pop i ambientacions electròniques davant dels altres dos finalistes, també d’alt nivell: el duo Tecum Terra i els Cat Klezmer Trio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa