Tornaveu
Comencen els actes d’homenatge a Jordi Fàbregas

Diumenge 25 d’abril, Sallent celebrarà un acte institucional d’homenatge a Fàbregas. El municipi bagenc ha preparat un triple dedicatòria: una placa dedicada al músic, que s’ubicarà al vestuari de l’espai cultural Fàbrica Vella; en el mateix equipament, s’oficialitzarà que la Sala 1 passarà a dir-se “Sala Jordi Fàbregas”; i també s’inaugurarà una obra artística feta per Quim Moya en record al cantant d’El Pont d’Arcalís.

Els detalls sobre aquest acte es faran públics al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) el dimarts 20 d’abril (11.00 h), coincidint amb el setantè aniversari del naixement de Fàbregas. En la roda de premsa hi intervindran Oriol Riba, alcalde de Sallent; Ruth Matamala, responsable de l’espai cultural Fàbrica Vella; i Esteve León, vicepresident del CAT.

La 22a edició de La Taverna del CAT, dedicada a Jordi Fàbregas

Fàbregas va liderar la creació del Festival Tradicionàrius (1988), del qual en va ser el director fins fa escassament un any. En la 22a edició de La Taverna del CAT, programada cada dimecres (20.00 h) entre el 14 d’abril i el 16 de juny, hi participaran companys d’escenari que van acompanyar en Jordi. Cada setmana serà el torn d’una parella musical, que interpretarà o versionarà peces relacionades amb el músic sallentí. Les primeres actuacions seran les de Ramon Manent i Mercè Pàmies (14 d’abril), Pau Benítez i Dani Àlvarez (21 d’abril) i Roger Andorrà i Roger Giménez (28 d’abril). Les entrades s’han de reservar prèviament a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa