Tornaveu
Carlos Nuñez, cap de cartell del 31è Cornamusam

El Cornamusam també és conegut per establir punts de trobada entre músics catalans i d’altres països. Així, es podrà gaudir de la gaita gallega de Carlos Nuñez, les versions del sac de gemecs de Pol Valverde de cançons del repertori de Germà Negre, l’homenatge al músic irlandès Paddy Moloney, i les xeremies mallorquines de Càndid Trujillo, Tomeu ‘Cucuia’ i Jaume ‘Güia’.

La programació arrencarà divendres 27 de maig amb el tradicional toc d’inici, interpretat per Marta Coll des del Balcó dels espants de l’Església de Sant Esteve. Tot seguit, serà el torn de l’actuació RSK! per part dels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot, i del Ball de la Cabreta, a càrrec de l’Esbart d’Olot. Altres activitats de carrer previstes són la proposta Posi-me’n 3 quartans, de Tocals del grall i Jo&Anna, i la cercavila festiva protagonitzada per la pròpia cabreta.

A més de les actuacions i les actuacions del carrer, el programa es completa amb tallers formatius impartits per Jordi Molina, Manu Sabaté i Carles Marigó, la Trobada d’Escoles de Música Tradicional i la conferència de Francesc Sans ‘La Cornamusa: molts noms per a un instrument’. Com és habitual, el Cornamusam també disposarà d’una fira de luthiers i artesans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa