Tornaveu
Albert Reguant cedeix 80.000 discs de músiques del món a la Biblioteca de l’ESMUC

Tal com ha explicat Reguant a l’hora de fer la donació, “em van ensenyar com estava la biblioteca i la fonoteca i em va semblar moderna i ben feta, tenia tots els punts i totes les bases per poder dir: aquí aniran a parar els discos de la donació”. Segons Reguant, és important que els músics que s’estan formant puguin experimentar altres “formes culturals” i conèixer “instruments ancestrals” i “diferents maneres de fer”, més enllà de les seves fronteres. Per al periodista musical, els músics que estan aprenent a l’Escola seran els més beneficiats: “El que més omple és que un músic català o que estudia a Catalunya pugui tenir accés a tota aquesta informació d’arreu del món”.

Després d’aquesta adquisició, l’escola disposarà d’exemplars únics i singulars que pels mitjans propis de la biblioteca hauria estat impossible aconseguir. A més, aquesta adquisició permet que esdevingui la biblioteca especialitzada i de referència en aquesta temàtica a tota Catalunya.

Amb més de quaranta anys d’experiència en el món de la música, Albert Reguant és un referent en música de més enllà de la nostra frontera, i una veu experta reconeguda internacionalment, gràcies a la seva experiència fent programes de ràdio, televisió i escrivint en rellevants magazins especialitzats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa