Tornaveu
Nit de Sant Antoni: vetllada literària de la cultura popular

Tot a punt per a la Nit de Sant Antoni, la vetllada literària de la Cultura Popular al Centre Artesà Tradicionàrius. I és que coincidint amb el 30è aniversari dels Foguerons de Sant Antoni a Gràcia -tornaran a cremar el dissabte 28 de gener en una dotzena d’espais del barri- i de la 36a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, se celebrarà una vetllada literària de la Cultura Popular que repassarà les novetats publicades per una dotzena d’editorials entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la de 2023. La cita serà al CAT dimarts 17 de gener, diada de Sant Antoni, a les 20 h i l’entrada és gratuïta.

Punt de trobada entre editorials, autors i lectors

Qui impulsa la trobada és l’Associació Cultural Fes ta Festa, el Centre Artesà Tradicionàrius i la Tradillibreria, que ha remarcat que justament un 17 de gener de 1959 moria Joan Amades i Gelats, el folklorista més prolífic pel que fa a obra escrita i publicada d’aquest país. L’organització planteja la cita com “un nou punt de trobada del món del llibre de cultura popular, on editors, autors, divulgadors i lectors que podran compartir les novetats editorials publicades entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la del 2023″. La Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT, afegeixen, “és una vindicació de tot el treball que autors i autores, i editorials realitzen amb l’objectiu de divulgar i estendre el coneixement de la cultura popular”.

La tarda de Sant Antoni

A partir de les 19 h i prèviament a la vetllada literària, tindrà lloc al vestíbul del CAT La tarda de Sant Antoni, Qm. 0, on els lectors i qualsevol persona interessada podrà preguntar, debatre, i conèixer els autors i autores que han publicat sobre temes relacionats amb la cultura popular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa