Tornaveu
Torna l’Undàrius, el festival de cultura popular i tradicional de Girona

El programa arrencarà dijous 7 d’octubre amb un taller d’iniciació al ball folk (17.00 h) i la presentació del llibre Criatures fantàstiques de l’imaginari col·lectiu, a càrrec del folklorista Bienve Moya. També en l’àmbit literari, divendres 8 d’octubre (18.30 h) es presentarà Tornar als remeis de sempre, obra de fra Valentí de Serra sobre les propietats medicinals de les plantes.

Els tallers tindran un gran protagonisme durant tot el cap de setmana, no debades s’han programat sessions sobre danses del Quebec, balls de bastons, construcció de capgrossos, instruments tradicionals, i danses de Mallorca. I en l’àmbit estrictament lúdic, es podrà jugar a jocs tradicionals (bitlles catalanes, bèlit), assistir a l’espectacle de titelles tradicionals de la companyia Sebastià Vergés, gaudir del concert de la Cobla Bisbal Jove.

Entre el 8 i el 10 d’octubre, el Teatre del Centre Cívic Sant Narcís acollirà nou propostes musicals dels Països Catalans i l’escena internacional: Flowk, Traucàneu, Bal O’Gadjo, Mirabel, Andrea Capezzuoli e Compagnia, O’Tridal, Duo Thange-Coudray, els Germans i Les Zeòles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa