Tornaveu
La música antiga i el patrimoni natural es fusionen al 12è FEMAP

Una cinquantena de concerts de grups i solistes reconeguts en l’àmbit de la música antiga, escampats per una quarantena de municipis dels Pirineus que destaquen pel seu patrimoni cultural. Aquest és el maridatge excepcional que ofereix el 12è Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP), que arrenca aquest 7 de juliol i s’allarga fins al 20 d’agost. Al llarg dels seus dotze anys de trajectòria, el festival s’ha consolidat com una de les propostes culturals més prestigioses i de més abast de tot Europa, que destaca pel seu caràcter transfronterer. I què fa tan especial aquest festival, a banda de la qualitat de l’oferta musical que avalen la vintena d’artistes de primera línia que hi participaran? Doncs que programa els concerts en espais singulars, com ara esglésies romàniques o llacs d’alta muntanya, disposa d’ofertes d’allotjament i ofereix al públic la possibilitat de fer visites guiades i activitats de descoberta del territori incloses en l’entrada dels concerts.

Podeu comprar les entrades per als concerts fent clic aquí. Els preus oscil·len entre 13 i 20 euros. Però a més, també es poden comprar lots turístics amb una opció d’hotel i entrada per cada concert. S’ofereixen fins a 16 lots diferents amb escapada de diverses nits d’hotel i diversos concerts.

Consulta aquí tots els concerts que es faran endreçats pels 40 municipis de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord que hi participen.

Músics de prestigi

L’èxit del FEMAP rau en la tria acurada d’artistes que participen en cada edició, tots de primera línia, que a més, actuen en escenaris totalment idíl·lics. En el cartell d’enguany, 22 noms de bandera per a un festival que ven prop de 4.000 entrades cada edició. Hi ha noms com Marta Mathéu, Qvinta Essençia, Ensemble Lisboa 1740, Terra Nova Collective, Harmonia del Parnàs o la Regalada. També es podrà veure actuar el Cor Francesc Valls, la Bachcelona Consort, Andreas Prittwitz & Lookingback, Les Timbres, Adolfo Osta i Adriana Alcaide, Brezza o l’Academia del Piazzere.

A més a més, en molts municipis es podrà fer el Concert amb gust, una opció que permet, en acabar el concert, degustar productes de quilòmetre zero del municipi que acull el concert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa