Tornaveu
Identi’CAT torna a Pesillà de la Ribera i Bao amb un complet programa de propostes culturals

A Pesillà de la Ribera les activitats es concentraran els dies 29 i 30 de maig. El dimecres 29, al centre cultural del poble tindrà lloc una actuació de la Coral Solstici que presentarà la versió coral de l’òpera rap “La dona d’aigua de Lanós”, una adaptació musical d’una contalla cerdana de Jordi Pere Cerdà. El mateix dia actuarà el duet Massana/Bonjoch amb una proposta de temes de folk progressiu, inspirats en el folklore europeu.

El dijous 30 de maig, a partir de les 16 hores, tindrà lloc una actuació castellera amb les colles del nord i un espectacle infantil amb Jaume Barrí de cants i balls per la mainada. A les 19 hores hi haurà una mostra de balls tradicionals amb Panxito i Joan Codina.

Programa a Bao

El gruix del programa es concentrarà del 31 de maig al 2 de juny a Bao. Divendres 31 serà el torn del teatre amb la presentació de “Perduts”, de Joan Maudela i les interpretacions de Jordi Coromina i Xavier Bertran. Es tracta d’una comèdia sobre l’amistat entre dos pares de família.

El dissabte 1 de juny es faran diverses activitats de carrer, jocs per a la mainada, una cercavila amb diables infantils i bestiari, correfoc i actuacions musicals.

La trobada es clourà diumenge amb un esmorzar i passavila i una actuació castellera a les 11 del matí amb els Castellers de Figueres, Sant Vicenç dels Horts i el Riberal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa