Tornaveu
Els Set Inferns, quan el Jazz-Folk crema al Pirineu

El programa ha estat impulsat per l’Associació Els Set Inferns, formada per un equip voluntari de diferents localitats pirinenques, amb l’objectiu de crear un espai on els artistes i el públic puguin compartir experiències, música, cultura i gastronomia. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò i la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La programació s’obrirà a les 10 del matí amb un Taller Folk que impartirà Marc del Pino, acordionista, compositor i professor d’acordió diatònic. El taller consistirà a treballar un tema arranjar especialment per a l’ocasió. A les 12.30 començarà el concert-vermut que oferirà Pablo Martín Trio, una proposta amb influències del hard-bop, el jazz contemporani i la sonoritat més pop. Acabarà el matí amb un dinar popular elaborat pel restaurant El Rastell.

A les cinc de la tarda es desenvoluparan de forma paral·lela dos tallers més: un de jazz, impartit per Sergi Vergés, trombonista, compositor i director de bigband, i un altre de danses tradicionals, que dirigirà Pep Lizandra, acordionista, mestre danser i gran impulsor de la música tradicional al Pirineu. A les 19.30 començarà el concert del grup Sorguen, tres sonoritats confidents amb una proposta singular de música de composició pròpia.

Després del sopar popular, a càrrec de El Rastell, començarà a les 22.30, el concert folk de cloenda amb Flowk, un trio que s’endinsa en el món de l’harmonia. La seva proposta té nom de folk i cognoms desconeguts.

Per participar en els tallers de folk i de jazz caldrà inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic [email protected]. Cadascun d’ells tindrà un aforament màxim de 10 persones. Per al taller de danses l’aforament màxim serà de 24 persones. Els tallers de folk i jazz tindran lloc a l’Estudi de Bellestar, mentre que l’escenari des concert i del taller de danses serà el Pavelló Poliesportiu, adjunt al qual se situaran la fira de luthiers, els punts de cerveses artesanes i els espais de menjar i beure. El festival complirà amb les mesures de seguretat sanitària dictades pel Procicat que estiguin vigents aquell dia.

Durant el dia es podrà gaudir dels diferents concerts, la petita fira musical i de cerveses artesanes de proximitat, així com de les propostes gastronòmiques locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa