Tornaveu
El Dansàneu 2020 triomfa en temps de pandèmia

Una de les propostes que ha esgotat les entrades anticipades ha estat la de Nilak i Arnau Obiols, que convida a fusionar el circ contemporani amb la música pirinenca. L’espectacle és una de les apostes estratègiques del Dansàneu en la línia de sumar-se al Pla d’Impuls del Circ, i tindrà lloc el 28 d’agost a les set de la tarda a MónNatura Pirineus – Les Planes de Son.

La sessió d’excursió naturalista al voltant de la Vall de Son també ha superat el límit d’inscripcions. Aquelles persones que no hagin pogut inscriure’s a la primera sessió, encara tenen l’oportunitat d’aconseguir una darrera localitat per a la segona, programada pel divendres 28 d’agost a les 12.00 hores.

Control d’aforaments i mesures Covid-19

En uns temps incerts marcats per la pandèmia de la Covid-19, el festival també ha hagut d’adaptar-se a aquelles mesures marcades pels protocols sanitaris i de seguretat per poder celebrar el festival amb les condicions més òptimes. Del 23 al 30 d’agost es practicarà una desinfecció diària de tots els espais i a les entrades es disposarà de gel hidroalcohòlic. També es prendrà la temperatura a tots els assistents amb termòmetres digitals que evitin el contacte.

Respecte a l’aforament i disposició dels seients, es compliran les distàncies de seguretat requerides (2 metres). L’accés i el desallotjament dels espais també es farà de manera esglaonada i sota control del personal de producció del Dansàneu. Pel que fa als fulls de mà i als programes de mà del Dansàneu, no estaran disponible en paper, únicament es podran consultar en línia.

L’ús de mascareta serà obligatori tant en espais tancats com públics. El festival també apel·la a la responsabilitat individual dels seus assistents i demana que aquelles persones que tinguin símptomes de Covid-19 o hagin estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, es quedin a casa. Per últim, els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, però cal que se sol·liciti amb temps per preveure l’ocupació final dels recintes.

Consulta la programació completa del Dànsaneu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa