Tornaveu
Del 23 al 27 d’agost, XXII Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

A més de la representació internacional, també actuaran els grups Teatre Centre d’Arbúcies, Tequatre (Figueres), Tres Homes Grossos (Sabadell), el Taller de Teatre del Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt, la Companyia Joan Maria Vidal (Altafulla) i el Grup de Teatre Cassanenc (Cassà de la Selva).

Fidel a la seva voluntat d’obertura, el festival tindrà l’epicentre a Girona, però també ha programat funcions a Sant Pere Pescador, Sant Gregori, Llançà, Vidreres, Maçanet de la Selva i Lloret de Mar.

L’espectacle inaugural, dimarts 23 d’agost al Teatre Municipal de Girona (19.00 h), anirà a càrrec del grup blanenc El Mirall, que representarà el cabaret Garrí al forn amb compota de reineta. Un any més, el pati de la Casa de Cultura de Barcelona acollirà el FITAG de Nits. Les nits del 25 al 27 d’agost, a partir de mitjanit, tothom que desitgi podrà presentar la seva intervenció escènica de petit format. Les propostes s’han d’enviar prèviament al correu electrònic [email protected] (Marieta Sánchez).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa