Benvinguts i ben trobats a aquesta nova entrega del Fes ta festa el programa de Cultura Popular i associacionisme a la ràdio i a internet.

Com esteu després de la fartanera de Tots Sants, de castanyes, panellets, moniatos…? Heu tingut un bon pair? Segur que aquest cap de setmana encara tenim un racó per poder fer aquella castanyada que hem posposat. Com som, mentrestant i això no fa mal a ningú podeu escoltar el nostre Fes ta festa.

Al programa d’aquesta setmana hem convidat a la Mònica Estruch que recentment ha estat nomenada directora de Cavall Fort, la revista de referència per infants a partir de nou anys i que fa seixanta anys que rutlla.

D’aquests seixanta anys descobrirem els actes i les iniciatives que ja s’han dut a terme per celebrar-los i aquells que encara s’han de fer. I Posarem la lupa en l’exposició “Cavall Fort celebra seixanta anys” i que diuen que és una exposició per no parar de jugar.

Però el programa arriba curull de música, d’actualitat i de continguts que ens aporten els col·laboradors i col·laboradores en les seves seccions. Tot en 55 minuts.

Ens acompanyeu?, sí? Doncs només cal fer clic.

Música

  • Joiós Aniversari 2007 – Jordi Leon – Principal del Llobregat
  • La Castanyada d’en Rikus – Rikus – Cançons amb barretina
  • L’amo de son Carabassa – Millions d’estrelles – Xanguito
  • Complicitats de Tardor – Joan Lazaro – Cobla Marinada

Seccions

Fins a la setmana que ve.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa