Benvinguts i benvingudes a una nova entrega del Fes ta Festa, el programa de cultura popular i tradicional a la ràdio i a internet. Amb aquest Fes ta Festa estrenem la tardor. La tardor astronòmica ha arribat amb l’equinocci de tardor aquest 23 de setembre exactament a les 3 de la matinada i 4 minuts.

La tardor d’enguany durarà 89 dies i 21 hores i s’allargarà fins al 21 de desembre, moment en què la tardor ens abandonarà per donar la benvinguda a l’hivern.

Estrenem aquesta estació centrant la nostra atenció en un personatge molt desconegut, i al mateix temps importantíssim del que celebrem els 450 anys del seu naixement. Us parlem de Joan Carles i Amat autor entre altres obres de 400 aforismes Catalans. El nostre paremiòleg de capçalera i amic, en Víctor Pàmies ens ha posat sobre la pista i de tot el que cal saber sobre aquest monistrolenc.

L’actualitat ens arribarà de la mà del Tornaveu i del Baròmetre Casteller, aquest darrer farà la seva crònica 400 al Fes ta Festa.

Els nostres col·laboradors i col·laboradores posaran a disposició de tots nosaltres els seus coneixements en les seccions i tot plegat relligat amb música.

Prop d’una hora de ràdio, de festa i cultura popular.

Temes musicals

  • Sitges – Antoni Català i Vidal – Cobla de Cambra de Catalunya
  • Sense el ressó del Dring – Pascal Comelade + Enric Casasses
  • Galop de la Mercè – Jesus Ventura – Les Musiques del MercèDansa vol I
  • El Ball de Santa Tecla – Vicenç Acuña Requejo – Cobla Mediterrània

Seccions

Fins a la setmana que ve

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa