Aquest és el nostre titular per aquest FES TA FESTA d’agost, ja que des del pròxim diumenge dia 15 i fins al dissabte 21, la barcelonina vila de Gràcia es transformarà una vegada més en una veritable Festa amb majúscules. I és que tot i seguir el més escrupolosament possible les normes COVID, l’organització ha plantejat una Festa Major d’allò més lluïda, amb els imprescindibles carrers guarnits i amb una oferta lúdica molt important distribuïda en diversos escenaris. Podeu consultar tota la informació i el programa al web: https://www.festamajordegracia.cat.

Però malgrat que les grans Festes Major estiguin a primer pla en aquestes dates al voltant de la Mare de Déu d’agost, començarem el programa parlant d’un espectacle de petit format que van protagonitzar aquest passat dimecres al vespre la Companyia Bubulina Teatre a Sant Quirze de Safaja, i del difícil que és, moltes vegades, saber de l’existència d’aquest tipus d’actes quan cerques algun lloc on anar a gaudir de la cultura i de la natura.

I també us parlarem de dos concerts que tindran lloc aquest dissabte dia 14: el que porta per títol EN JOAN TOMÀS I EL SEU TEMPS i que protagonitzarà el Cor Carreras i Dagas, a partir de dos quarts de nou del vespre, a la Plaça del Castell de La Bisbal dEmpordà; i el 45è Concert d’estiu de Sardanes de L’Escala, que tindrà lloc a La Pèrgola de la Plaça Catalunya, a partir de les deu de la nit, amb la cobla Ciutat de Girona.

També tindrem Youtube de la Setmana, en aquest cas, podríem dir que per partida doble:

  • D’una banda escoltarem una altra de les finalistes al 14è Concurs SONS: des de Felanitx, la Mar Grimalt ens cantarà el tema titulat RESET.
  • I d’una altra banda escoltarem RUMBATON MAJOR, el tema del grup Achilifunk Sound System que il·lustra el novè video de les noves Visions creatives de la Festa dedicat a la Festa Major. Una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalita

I, és clar, que tampoc faltaran les SECCIONS:

I acabarem el programa escoltant una sardana del nostre director, en Jesús Ventura, tot continuant amb el repte de programar sardanes dedicades a les viles i ciutats de les emissores que ens fan confiança. Concretament escoltarem la titulada “Present a Calella”.

I ja quasi que res més. Que per ser temps de vacances…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa